Neon spellen
Puzzel Spellen
Klassieke Spellen
Kaartspellen
Mahjong Spellen
Denkspellen
Meer
Bestaande gebruiker: Log in om te spelen
Nieuwe gebruiker: Aanmelden

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik toegang krijgen tot Adfreegames.nl?
Om onze spellen zonder advertenties te spelen, moet je je eerst op onze site registreren en daarna betalen voor een maand of een jaar toegang.
Hoe kan ik me afmelden?
Je hoeft je niet uit te schrijven bij ons. Je abonnement stopt automatisch als de door jou gekozen abonnementsperiode voorbij is. We brengen je geen kosten in rekening en innen geen terugkerende abonnementskosten.
Als je je account bij ons helemaal wilt verwijderen: Klik op Bewerk profiel » Verwijder mijn account.
Hoe log ik in?
Je kunt op onze site inloggen door je e-mailadres in te vullen, daarna sturen we je een inlog-link naar dat e-mailadres. Klik op de link in dat e-mailbericht om in te loggen. We houden je ingelogd met een cookie die automatisch vernieuwd wordt; de volgende keer dat je de site bezoekt, kunnen we je zo weer inloggen.
Welke gegevens bewaren jullie van mij op de site?
We slaan alleen je e-mailadres, je naam (of bijnaam) en je IP adres op de server op. Je kunt inloggen met alleen je e-mailadres: we slaan dus geen wachtwoorden op. Je betalingsgegevens worden ook niet op onze server opgeslagen. Ze worden alleen gebruikt voor de betaling door de partij die wij gebruiken voor het afhandelen van betalingen. We slaan je IP-adres op om veiligheidsredenen en om je toegang tot onze site te controleren. We slaan een paar cookies op, bijvoorbeeld om je in te loggen en om je voortgang en score in de spellen bij te houden.
Ik heb geen toegang meer tot mijn e-mailadres, hoe kan ik mijn account herstellen?
Zodra je hebt betaald sturen we je een bevestigingsmail met een order-id. Bewaar die mail goed, het is de enige manier om weer toegang tot je account te krijgen en je e-mailadres te wijzigen. Gebruik het contactformulier om in dit geval contact met ons op te nemen met je order-id, zodat we handmatig je e-mailadres kunnen wijzigen.
Wat biedt AdFreeGames aan?
We bieden een grote selectie van ongeveer 900+ online spellen aan die je kunt spelen zonder advertenties voor een heel klein bedrag per maand of jaar. Je abonnement wordt nooit automatisch verlengd en stopt onmiddelijk na de door jou gekozen periode. AdFreeGames is volledig vrij van advertenties en volgt je ook op geen enkele manier.
Op welke apparaten heb ik toegang tot AdFreeGames?
Je kunt al onze spellen op alle moderne browsers en apparaten spelen, op je PC, tablet of telefoon. Om er zeker van te zijn dat dat voor jou het geval is bieden we een klein aantal spellen gratis aan, zelfs zonder betaling. Als je die spellen op je toestel kunt spelen, kun je al onze spellen op je toestel spelen.
Is AdFreeGames veilig?
Ja, al onze spellen hebben geen advertenties of virussen en we volgen je niet. Er zijn ook geen aankopen nodig in onze spellen.
Waarom moet ik betalen voor AdFreeGames?
We moeten spellen bouwen of een licentie aanschaffen. Op onze andere sites gebruiken we reclame om deze kosten te dekken, op AdFreeGames gebruiken we je periodieke betaling om onze kosten te dekken.
Ik heb een probleem met één of meer spellen, wat kan ik doen?
Probeer de cache/geschiedenis van je browser te legen en probeer het dan opnieuw. Als dit je probleem niet oplost, neem dan contact met ons op en beschrijf je probleem in detail.
Top